Vi finner løsninger for verdens vann- og klimautfordringer og forbedrer livskvaliteten for mennesker.

Nyheter og media

Få de siste oppdateringene og historiene fra Grundfos. Hvis du har spørsmål hjelper vi deg, og journalister og mediahenvendelser møtes med en åpen dialog.

Konsernledelse og eierskap

Få en introduksjon til toppledelsen vår og finn ut mer om vår hovedeier, The Poul Due Jensen Foundation.

Verdier og formål

Vi ønsker å gjøre en positiv forskjell i verden. Bærekraft ligger i alt vi gjør. Vi arbeider utrettelig for å forbedre vann- og energieffektiviteten i verden, og tror på å gjøre en forskjell lokalt og globalt.

Vår historie i korte trekk

Vi har vært i vannbransjen siden 1940-tallet, og har introdusert ganske mange banebrytende innovasjoner til vår industri underveis. Her er noen av høydepunktene våre.

Bli med i Grundfos

Bli med og løs verdens vann- og klimautfordringer mens du gjør karriere i et globalt selskap. Oppdag nye muligheter ved å søke i alle våre åpne stillinger, og les mer om hvordan vi løser endringer sammen.

Grundfos og bærekraft

For oss er bærekraft et tankesett, en måte å gjøre forretninger på. Vi presser grensene for hva som er mulig for energieffektivitet og vannkonservering. Det handler om å bringe verdi til verden, til våre kunder, til vår virksomhet og til våre ansatte på en mest mulig bærekraftig måte.

Stillinger

Finn din neste store mulighet ved å søke i alle åpne stillinger hos Grundfos