GRUNDFOS ECADEMY

GRUNDFOS ECADEMY er et gratis online opplæringsverktøy som hjelper deg å holde deg oppdatert med Grundfos pumper, applikasjoner og tjenester.

Logg på ECADEMY for å følge fremgangen din

Logg deg inn på din GRUNDFOS-KONTO for å få den beste ECADEMY-opplevelsen. Med ECADEMY kan du oppdatere kunnskapen din om pumper og pumperelaterte emner. Når du er klar, velg et kurs eller læringsspor nedenfor for å begynne treningen. Når du er logget inn, kan du følge fremdriften din og motta merker og diplomer for dine prestasjoner.

Nyeste kurs

Ta en titt på noen av våre nyeste kurs

5 moduler
0:15:00
  • Grunnleggende

36 - Grunnleggende pumpeteori og pumpetyper

Har du behov for en oppfriskning av din kunnskap om hvordan pumpene fungerer og er klassifisert? Dette kurset gir svarene og presenterer de pumpetyper som Grundfos produserer.

3 moduler
0:15:00
  • Grunnleggende

40 - Grundfos SCALA2

I dette kursus presenterer vi SCALA2-trykforøgerpumpens anvendelsesformål og fordele, herunder det perfekte vanntrykk.

2 moduler
0:10:00
  • Grunnleggende

59 - Trykkøkning

Oppdater din kunnskap om Grundfos CM Booster og MQ trykkøkningspumper, med blant annet den avanserte CME Booster med konstanttrykkfunksjon for økt komfort.

MyECADEMY lagrer kurshistorikken og resultatene dine

Logg på med Grundfos-kontoen din for den beste ECADEMY-opplevelsen. Med MyECADEMY kan du spore din egen opplæringsfremgang og få en oversikt over merkene og diplomene dine. Bare logg på og nyt full tilgang til ECADEMY-læringsreisen din.